FAMÍLIES, ESTRENEM NOU WEB!!

Després d’un estiu sufocant que no acaba mai i d’haver gaudit de les vacances, ha arribat el moment de tornar a les aules i donar-vos la benvinguda al nou curs!

Han estat dos anys molt difícils de pandèmia que ens ha transformat com a famílies, també com a AFA. Així que, amb la il·lusió renovada de seguir creant comunitat i retrobar-nos tant com sigui possible, hem decidit estrenar nou web!!

Al nou web hi trobareu informacions que poden ser del vostre interès sobre les activitats extraescolars, casals, menjador i serveis que ens fan la vida diària una mica més fàcil, però també, sobre què fem i cap a on volem anar com a AFA acompanyant l’Escola dels nostres infants.

Animeu-vos a participar de l’AFA, hi ha moltes maneres de fer-ho i qualsevol aportació, per petita que sigui, sempre serà molt benvinguda 😊 De tota manera recordeu que, si voleu saber què s’hi cou a l’AFA, a banda de consultar el web també ens podeu seguir a través de les xarxes socials Instagram – Facebook – Twitter!

Esperem que us agradi i us desitgem un molt bon curs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *