Àgora Escolar del Francesc Macià

Des de ja fa un temps ens hem marcat l’objectiu de crear i buscar espais de trobada entre els diferents membres de la Comunitat educativa, i és per aquest motiu que, com a famílies, hem participat en la creació i l’adequació de l’Àgora del Francesc Macià!

 

Diferents espais dins l’escola Francesc Macià destinats a realitzar un espai de lectura, activitats, tallers i classe a l’exterior per col.laborar i complementar el projecte educatiu del centre.

 

Gràcies a la col.laboració desinteressada de moltes famílies que hi han posat moltes hores i el seu talent, a la brigada municipal de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt que ens ha preparat el terreny i a la DIBA, que ens ha dotat d’una subvenció per tal de poder realitzar millores d’alguns espais de la escola, hem pogut recuperar un pati en desús, netejar-lo i posar-hi gespa artificial, per convertir-lo en un nou espai exterior per poder utilizar en horari lectiu i en activitats lúdiques.

 

Aquest nou projecte ens ha permès obrir-nos a l’exterior però també col.laborar des de l’AFA en el finançament i l’organització d'esdeveniments a l’escola, com poden ser la celebració del dia de la castanyera o el tió.

 

Malauradament, la situació de pandèmia i les restriccions no han permès compartir molts moments i que només l'alumnat de l’escola els hagin pogut gaudir, sempre en horari lectiu i i per grups bombolla però, tenim la confiança que tant les famílies com la resta de la comunitat educativa podrem trobar-nos i gaudir plegats altra vegada de les celebracions i d’aquests espais compartits ben aviat.

 

Volem agrair una vegada més i molt especialment a les famílies que s’hi han implicat a pesar de les restriccions, a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt pel seu ajut i a la DIBA per dotar-nos d’aquesta subvenció destinada a finançar projectes educatius d'associacions de famílies d'alumnes dins de la demarcació de Barcelona durant el curs 2019-2020.

 

Ens fa molt feliços anunciar que l’Àgora del Francesc Macià ja comença a tenir forma! Un espai per fomentar la coeducació i la igualtat, però també, de trobada de totes les persones formem la gran familia del Francesc Macià.

 

© Copyright 2018 AFA Francesc Macià