Carnestoltes 2.019

La tribu dels Homo Macianensis va omplir els carrers d'alegria i bon rotllo diumenge al matí a la Rua de Carnestoltes de Vilassar de Dalt! Tant, que vam guanyar el "premi a la Millor animació" Uh!

 

El nostre gegantó ben guarnit per l'ocasió i unes 150 persones (i d'altres que ens van venir a animar des de la grada), ens vam sumar a la disbauxa omplint els carrers de Vilassar ballant i cridant ben fort la tribu a la qual pertanyíem. Soooom Francesc Macià!

 

Teníem valents caçadors i recolectors que no s'arronsaven per res, músics, xamans, motoristes troglodítics, tronco mòbils impossibles, mamuts espectaculars, dents de sabre i bèsties diverses que ens anaven obrint pas amb molta alegria i, tot ben complementat amb accessoris "prehistòrics" com mòbils i tablets, i artilugis de pedra, garrots, llances i destrals per protegir la nostra tribu. Tot fet a mà i en equip durant els tallers que ens van ocupar tots els caps de setmana de l'últim mes

 

Vam voler fer un sentit homenatge al nostre poble i patrimoni local construint un dolmen dalt la carrossa, amb restes fòssils incloses, que es veia des d'allà on fossis, guarnit amb una pintura rupestre que vam fer entre tots deixant la nostra empremta. Però, per fer tot això, ens vam haver de documentar una miqueta tot i que el rigor històric hagi quedat amagadet… Entre d'altres activitats vam organitzar un passejada pel passat prehistòric de Vilassar a càrrec d'una mare de l'Escola, la Paula, en col·laboració amb l'Enric del Museu Arxiu. Vam aprendre moltíssim i vam poder gaudir d'un dia de cultura en família fantàstic. 

 

A banda dels tallers, hem tingut una comunitat educativa molt implicada. L'Escola ha pujat al carro en tot moment i ha treballat amb les famílies braç a braç complementant el projecte que tant ens estimem. Els mestres es van disfressar de prehistòrics, la Bea de menjador i el seu equip ens han fet accessoris,  s'ha treballat la coreografia des de les aules amb la cançó prehistòrica però moderna que ens ha fet en Rafel, un pare de l'Escola. Tots sumant a la seva manera, gràcies a tots! Com sempre, ha estat espectacular i molt motivador!

La rua de diumenge va ser la culminació de molt d'esforç i treball en equip, un orgull compartit entre molts de pertànyer al Francesc Macià i la seva comunitat, ben bé que es podia dir més clar però no més alt 😉 Tots sooooooooom Francesc Macià! Uh!

 

Ah! i si encara us pregunteu qui era aquell home amb tupé i vestit elegantment 😅 era el nostre primitiu infiltrat, en Donald Trump! 

 

Gràcies a tots els que, d'una manera o altra, us hi heu implicat, a l’equip de l’organització que com sempre, heu fet un treball de 10, per la vostra implicació i constància salvant totes les dificultats, i a tots  aquells que us vau sumar a un projecte que vivim des de l'AFA amb molta il·lusió, no només perquè és divertit sino perquè, per sobre de tot, ensenya moltes coses als nostres fills: treball en equip, aportar i aprendre d'una comunitat en xarxa, sentir-se part d'una gran família, com hem sigut els Homo Macianensis. Uh!

 

 

 

© Copyright 2018 AFA Francesc Macià