Compra Llibres de text curs 2020 – 2021

Aquells que ho desitgeu, des de l'1 de juliol ja podeu entrar a l'aplicatiu llibrestext.com (trobareu el tutorial una mica més avall) per adquirir els llibres nous (no reutilitzables) necessaris per als vostres fills/es, així com el xandall, l'embolcall o la flauta.

 

Des de l'aplicatiu també es pot pagar la quota de l'AFA que us donarà dret a petits descomptes en tots els productes que compreu a través de la web així com monitoratges gratuïts a les reunions de l'Escola o disposar de la foto d'aula entre d'altres avantatges.

 

Tot i que ja hi hagueu comprat anteriorment, us heu de registrar novament per fer la compra, l'aplicatiu no conserva les dades de registre d'un curs per l'altre.

 

Aquest any, addicionalment, els socis de l'AFA rebran una ampolla reutilitzable de regal. És important que feu la reserva en el moment de pagar la quota, la trobareu al final del llistat amb el títol "AMPOLLA REUTILITZABLE REGAL SOCI".

 

Un cop entreu a l'aplicatiu, cliqueu els articles que us interessen. Si trieu la quota de l'AFA, els descomptes s'aplicaran de manera automàtica en passar al pas següent.

 

Llibres de matemàtiques de P3 a 5è

El projecte INNOVAMAT és una aposta que fa l'Escola per treballar les matemàtiques a l'aula d'una manera més innovadora. Com a novetat per aquest curs el projecte s'implementarà a Educació Infantil i a 5è. 

 

Llibres nous, material tèxtil i embolcalls comprats a llibrestext.com

Els llibres nous, el regal pels socis de l'AFA, l'embolcall o la roba escolar s'enviaran a través de la distribuïdora directament a l'escola les primeres setmanes del curs. 

 

Llibres de reutilització

L'escola girarà el rebut corresponent de la quota reutilització segons el curs de cada fill i se'ls trobaran a l'aula a l'inici de curs.
 

Tutorial

 

Download (PDF, 637KB)

 

© Copyright 2018 AFA Francesc Macià