Compra llibres de text

Us comuniquem que, aquells que ho desitgeu, des d'avui ja podeu entrar a l'aplicatiu llibrestext.com (trobareu el tutorial una mica més abaix) per adquirir els llibres nous (no reutilitzables) necessaris pels vostres fills/es, així com el xandall, embolcall o la flauta. Des de l'aplicatiu també es pot pagar la quota de l'AFA que us donarà dret a petits descomptes en tots els productes que compreu a través de la web.

Aquest any, addicionalment, els socis poden triar una samarreta de regal per a cada fill (la reserva de la samarreta de regal s'ha de fer necessàriament en el moment de pagar la quota, la trobareu al final del llistat amb el títol "REGAL SOCI").

Un cop entreu a l'aplicatiu, cliqueu els articles que us interessen. Si trieu la quota de l'AFA, els descomptes s'aplicaran de manera automàtica en actualitzar la pàgina.

 

Llibres matemàtiques de 1r a 4rt

El projecte INNOMAT és una nova aposta que fa l'Escola per treballar les matemàtiques a l'aula d'una manera més innovadora. El llibre que es necessita té un PVP de 55 euros. Encara és difícil de trobar. Els socis el podran comprar a la web per 44€, i els no-socis també el poden comprar, pel PVP de mercat de 55€.

 

Llibres nous, material tèxtil i embolcalls comprats a llibrestext.com

S'enviaran a través de la distribuïdora a l'adreça que hagueu indicat abans de finalitzar juliol. 

La resta d'adquisicions que es facin:  regal pels socis de l'AFA, embolcall o roba escolar s'entregarà als vostres fills a l'aula, com cada any, les primeres setmanes de curs.

 

Llibres reutilització

L'escola girarà el rebut corresponent de la quota reutilització segons el curs de cada fill i se'ls trobaran a l'aula a l'inici de curs.

 

Download (PDF, 1016KB)

© Copyright 2018 AFA Francesc Macià